Sponsorryttare

Sala EquiCenter tackar för förtroendet vi fått av Team Jurå -landslagsryttaren Alexandra Jurå.

Med stolthet ser vi till att din fina Apollo Gammelgården under hela denna satsning mot EM är i fin form fysiskt. Vi står för preventiva behandlingar samt efterbehandlingar på hästen. Vi är jätteglada för detta samarbete!

Alexandra har under sommaren köpt en 5-årig valack, Kiral V, som hon nu utbildar för att ta upp som ny mästerskapshäst.


"Vilken lättnad att alltid ha min häst i Malins händer både före och efter tävlingarna. Du får allt att kännas så enkelt att förstå och du vet verkligen vad du pratar om. Den här regelbundna kontakten gör sån stor skillnad och det är alltid lika trevligt och mysigt när du kommer till stallet. Jag är så glad att du är med i Team Jurå på våran resa mot EM! "


- Landslagsryttaren Alexandra Jurå & Apollo Gammelgården-

118777306_810691742803790_151330985786092232_n

Emma Sjölund

Sala EquiCenter tackar för förtroendet att ingå i

ert team och den stora satsningen på SM.

Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att ge er fina resultat på både dressyr-SM och övriga tävlingar. Emma är en mycket målmedveten och storsatsande dressyrryttarinna. 

Vi önskar Emma och Akilles välkomna till Sala EquiCenter!

"Den glädje och värme jag känner när jag besöker Malin och Sala EquiCenter är unik. Jag känner mig fullständigt trygg i systemet som vi har byggt upp tillsammans. Akilles känns alltid finare än någonsin efter varje besök. Malins professionella hjälp är en viktig del i vår satsning! Tack Malin för att jag alltid lämnar dig med ett leende på läpparna och en nöjd & välmående häst!"


-Emma Sjölund, dressyrryttare -

Lovisa Pehrson

Välkommen Lovisa Pehrson och Santiago

Sala EquiCenter tackar för förtroendet genom att låta oss ansvara för både de preventiva och de uppföljande behandlingarna både inför och  efter stora ansträngningar. Vi önskar Lovisa och Santiago stora framgångar och lycka till ute på hoppbanorna.

”Det känns väldigt tryggt att veta att Santiago alltid är i goda händer när det gäller den fysiska delen. Malin på Sala EquiCenter vet vad hon gör - och gör det på ett mycket rutinerat, ansvarsfullt och tryggt sätt. Santiago är alltid mjuk och elastisk, redo för nya stora utmaningar på tävlingsbanorna. Dessutom är Malin alltid steget före och upptäcker spänningar och låsningar innan stora problem uppstår"


-Lovisa Pehrson, satsande hoppryttare

Elsa Ekman

Vi är stolta att ha dig som sponsorryttare

och välkomnar dig till en i gänget.


Elsa bor utanför Avesta och har i dagsläget 3 tävlingshästar , ett avelssto med föl , en 1åring , två 2 åringar och försäljningshästar och ponnyer.

Elsa jobbade ett par år med hästar i Tyskland och Luxemburg med innan hon startade sitt eget företag på hemmaplan. Ett företag som hon nu har haft i 8år. Hon jobbar med utbildning/ träning/tävling och försäljning av hästar och har träningar på heltid.

Hemmaklubb är Storbyns ryttare där hon har elever från nybörjarnivå upp till ekipage som rider SM. Elsa åker även upp till Östersund 1helg/ månaden och håller träningar. Hon tävlade upp till Msv A på ponny och har rider idag 1.40 på häst. Elsa brinner för utbildningen av sina elever och deras hästar Och samtidigt utvecklas så mycket som möjligt i sin egen ridning .

"Jag är så tacksam över stödet jag och mina hästar får av Malin Lundström Skarfors och Sala Equicenter. Det betyder väldigt mycket att ha ett sammansvetsat team runt omkring sig om man skall nå resultat och sina mål man satt. Det är så roligt att jag är en av teamet som profilryttare åt Sala EquiCenter Hästar i rörelse. Ett samarbete jag värdesätter högt. Mina hästar har aldrig varit i så bra skick som nu. Både mina hästar och även många av mina elevers hästar kollas regelbundet och får förstklassig behandling av Malin"

"


- Elsa Ekman -

FB_IMG_1573026719945
IMG_0017

Mari de Jong

Vi är stolta att ha dig som sponsorryttare

och välkomnar dig till en i gänget.

Mari är en duktig och mycket hästkunnig distansryttare som valt att låta Sala EquiCenter ha en del av ansvaret av den fysiska kontrollen av sina hästar."Att få vara en del i ett proffesionellt team gör stor skillnad och att ha Malin med sig i teamet gör att vi alltid känner oss trygga. Malin med sitt otroliga kunnande och sin in-kännande  person gör att hästarna alltid känner sig trygga och njuter när hon tar hand om dom. Jag som ägare och ryttare kan bolla och diskutera och Malin finns som längst ett telefonsamtal bort. Vare sig Malin kommer till oss eller vi till henne så känner vi oss alltid välkomna och omhändertagna.Hästarna är mjuka och fina och klarar att prestera! Tack Malin!"


- Mari de Jong, distansryttare -