Kiropraktik

Kiropraktik

cheiro - hand praktikos - att göra

"att göra för hand"

Det är precis vad kiropraktik innebär. Att praktisera och behandla med händerna. Behandlingen genomförs med händerna och syftet är att med olika ledjusteringstekninker återställa den felaktiga funktionen i kroppens leder.


Med kontrollerade krafter åstadkommer jag förändringar i ledstrukturer, muskelfunktion och neurologiska reflexer. På så sätt kan jag återge en led dess normala rörlighet och åstadkomma ett normalt tryck i ledkapseln, så att reflektor-iska muskelspänningar släpper. Framför allt används kiro-praktik vid rörelsestörningar och oförklarliga hältor.


Jag utför inte kiropraktik på dräktiga ston, vid kissing spines, vid specifika sjukdomar, dagarna innan tävling/prestation och inte på allt för gamla hästar.


Karens 96 timmar

Nöjda kunder

"Efter att ha träffat på ett antal epuiterapeuter kom Malin och snabbt blev jag riktigt imponerad! :-) så engagerad och verkligen kunnig! Tre hästar behandlade och även om det inte var stora saker så blev skillnaden helt enorm efter behandlingen och dom träningstips vi fick :-) så vi rekommenderar varmt att kontakta Malin "


- Petra Keravuo -