Med stolthet ser vi till att din fina Apollo Gammelgården under hela denna satsning mot EM är i fin form fysiskt. Vi står för preventiva behandlingar samt efterbehandlingar på hästen.

Vi är jätteglada för detta samarbete!

 

"Vilken lättnad att alltid ha min häst i Malins händer både före och efter tävlingarna. Du får allt att kännas så enkelt att förstå och du vet verkligen vad du pratar om. Den här regelbundna kontakten gör sån stor skillnad och det är alltid lika trevligt och mysigt när du kommer till stallet. Jag är så glad att du är med i Team Jurå på våran resa mot EM! "

 

- Landslagsryttaren Alexandra Jurå & Apollo Gammelgården-

Sala EquiCenter tackar för förtroendet vi fått av Team Jurå -landslagsryttaren Alexandra Jurå.

Emma Sjölund

Sala EquiCenter tackar för förtroendet att ingå i

ert team och den stora satsningen på SM.

Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att ge er fina resultat på både dressyr-SM och övriga tävlingar. Emma är en mycket målmedveten och storsatsande dressyrryttarinna.

Vi önskar Emma och Gulliver välkomna till Sala EquiCenter!

"Den glädje och värme jag känner när jag besöker Malin och Sala EquiCenter är unik. Jag känner mig fullständigt trygg i systemet som vi har byggt upp tillsammans. Gulliver känns alltid finare än någonsin efter varje besök. Malins professionella hjälp är en viktig del i vår satsning! Tack Malin för att jag alltid lämnar dig med ett leende på läpparna och en nöjd & välmående ponny!"

 

-Emma Sjölund, dressyrryttare -

Välkommen till oss på Sala EquiCenter

Tilda Johansson

Det är med stor glädje Sala EquiCenter nu ingår i team Johansson och vi är övertygade om att vårt samarbete kommer att vara givande både för Dig, hästarna och resultaten ute på tävlingsbanorna.

 

 

"Jag vill tacka Malin på Sala EquiCenter för att du vill sammarbeta med mig. Kommer att bli ett super team ❤ Toppe har verkligen blivit som en ny ponny, sedan Malin började jobba med honom. Så vi vill verkligen att Carway ska få lite behandlingar regelbundet.

 

-Tilda Johansson, storsatsande dressyrryttare-

Välkommen Lovisa Pehrson & Energy

Lovisa Pehrson

Sala EquiCenter tackar för förtroendet genom att låta oss ansvara för både de preventiva och de uppföljande be-handlingarna både inför och efter stora ansträngningar.

Vi önskar Lovisa & Energy stora framgångar och lycka till

ute på hoppbanorna.

 

 

”Det känns väldigt tryggt att veta att Energy alltid är i

goda händer när det gäller den fysiska delen. Malin

på Sala EquiCenter vet vad hon gör -och gör det på

ett mycket rutinerat, ansvarsfullt och tryggt sätt.

Energy är alltid mjuk och elastisk, redo för nya stora utmaningar på tävlingsbanorna. Dessutom är Malin

alltid steget före och upptäcker spänningar och

låsningar innan stora problem uppstår"

 

-Lovisa Pehrson, satsande hoppryttare-

Alexandra Andersson

Vi välkomnar Alexandra Andersson som en i gänget

av Sala EquiCenters sponsorryttare.

 

Alexandra är en duktig hoppryttare med stor ambition och målmedvetenhet. Alexandra rider nu storhäst men har tidigare varit framgångsrik även på ponny.

Vi tackar för förtroendet och är glada att hon valt att låta oss ha ansvaret för en del av det fysiska välmåendet hos sina hästar.

 

"Jag är tacksam för det samarbete som jag har med Sala EquiCenter och glad över att tryggt kunna lämna över mina hästar i Malins händer. Man kan varenda gång se hur hästarna njuter av sin "spadag" och det är sedan en helt fantastisk känsla att känna när Malins arbete ger resultat, samt att se hur väl-mående hästarna är, både hemma i hagen och på tävlings-banorna. Tack vare Malins kunskap, goda råd och engagemang så mår mina hästar fantastiskt bra fysiskt och jag kan tryggt veta att hästarna är redo för kommande tävlingar"

 

- Alexandra Andersson -

Mari är en duktig och mycket hästkunnig distansryttare som valt att låta Sala EquiCenter ha en del av ansvaret av den fysiska kontrollen av sina hästar.

 

"Att få vara en del i ett proffesionellt team gör stor skillnad och att ha Malin med sig i teamet gör att vi alltid känner oss trygga. Malin med sitt otroliga kunnande och sin in-kännande person gör att hästarna alltid känner sig trygga och njuter när hon tar hand om dom. Jag som ägare och ryttare kan bolla och diskutera och Malin finns som längst ett telefonsamtal bort. Vare sig Malin kommer till oss eller vi till henne så känner vi oss alltid välkomna och omhändertagna.Hästarna är mjuka och fina och klarar att prestera! Tack Malin!"

 

- Mari de Jong, distansryttare -

Vi är stolta att ha dig som sponsorryttare

och välkomnar dig till en i gänget.

Mari de Jong

Anna & Maria Svane

Vi ser fram emot ett trevligt och givande samarbete med er!

Vi är jätteglada att duktiga och satsande systrarna Anna och Maria Svane nu ingår i Sala EquiCenters sponsorryttarteam!

Anna och Maria bor i Västerås på en gård tillsammans med många, många fina hästar och ponnyer. De tävlar både i hopp-ning och fälttävlan med fina framgångar. Tränas gör de bl.a. av mamma Tina Svane.

 

”Vi är stolta över att Malin vill satsa på oss och tack vare henne kan vi satsa fullt ut på tävlingar. Malin ser alltid till att våra hästar mår bra i kroppen både före och efter tävling-arna. Dessutom blir vi alltid glada och trygga eftersom Malin alltid ställer upp med goda råd och ett fantastiskt bemötande såväl per telefon och på plats. Vi har fått det

lilla extra tack vare Malins insatser”

 

- Tina, Anna & Maria Svane -

Nora Skeppstedt

Sala Equicenter välkomnar dig!

Sala EquiCenter välkomnar Nora Skeppstedt till gänget av sponsorryttare!

Nora rider fälttävlan på sin egen ponny Mystic Temple, ett 12 årigt sto. 
Nora har haft fina framgångar och place-ringar med sin ponny.
 Noras mål är att rida NM i fälttävlan.

 

"Malins kontinuerliga besök och behandlingar håller Mystic Temple välmående och i fin fysisk form redo för de utmaningar vi möter på tävlingsbanan! Tack Malin för allt ditt stöd och engagemang i vår satsning!

 

- Nora Skeppstedt -

Ring oss: 0704304024