Den som uppfann färdigpackat spån

var en mycket god människa...

Fantastiskt skönt när förrådet av spån är på plats!

 

Sala EquiCenter kan starkt rekommendera YesBox stallströ efter många års användande. Ett strö som håller vad det lovar.

Fräscht, dammfritt, hållbart länge i boxarna och framför allt MYCKET välfyllda balar.

 

YesBox garanterar jämna kvaliteter, pålitliga leveranser och snabba besked. De räknas idag till ett av landets största och ledande stallströföretag.

Vi tackar KIMO Instrument Sverige AB

- för ett mycket trevligt samarbete.

Sala EquiCenter har länge funderat på att investera i en värmekamera att ha i verksamheten. Den kommer förhoppningsvis att ge verksamheten en ännu större bredd och ännu mer förutsättningar för att lokalisera värmepåslag/inflammationer. Vi har fått hem vår fenomenala värmekamera, den är fantastiskt rolig och intressant att arbeta med!

Värmekameran kan inte se GENOM någonting- det intressanta är skillnaden i värmebilderna. För att få en liten hint om hur känslig denna kamera är gör jag jämförelsen att vi människor kan känna värmeskillnad på ca 2 grader - medans denna kamera känner av en värmeskillnad på 0,01 grad.

 

Nu har hästarna rätt tempererat vatten,

året runt. Vi tackar ThermoBar för ett

fint samarbete!

Grundidén för alla ThermoBarer är att dina hästar ska ha rätt tempererat vatten i hagen eller stallet året om. Lösningen är isolerade eller eluppvärmda kar som håller vattnet isfritt om vintern och svalt sommartid.

 

Deras enklaste kar är endast isolerade och passar bäst till sommarbruk och milda vintrar. ThermoBars isolerade kar finns i olika storlekar och varianter. Gemensamt för dem är att de inte behöver någon el, det är just isoleringen som ger dem dess egenskaper. Enkelt och smidigt – sommar och vinter.

 

För kallare vintrar fungerar det bäst med eluppvärmda kar. Till det kan du välja om du vill fylla på vattnet manuellt eller helt automatiskt. De flesta av deras kar går att ”bygga ut” med fler funktioner som flottörventil eller varmslang för frostfritt vatten året om. Läs mer om det under respektive ThermoBar på www.thermobar.se

Sala EquiCenter tackar för förtroendet och välkomnar Pakvis Health till gruppen

av samarbetspartners.

Deras utbud av mycket väl anpassade maskiner med för djupgående massagebehandling av muskler och djupvågsbehandling av faschian är mycket bra. Energin i massagen riktas djupt in i musklerna eftersom den pulserar, knackar, hamrar – percussioner - istället för att rotera eller knåda.

En fascia är en fibrös bindvävshinna som har som främsta uppgift att hålla muskler och muskelgrupper på plats under muskelkontraktion. Med sina glatta, vita ytor och sin placering mellan musklerna under-lättar de också musklerna glidrörelser mot varandra. 

 

För information om produkterna och priser: http://www.pakvis.com/

 

Ring oss: 0704304024